Forum FinlandiaFinlandia - wzajemna pomocŻycie w FinlandiiJakie ceny na witraże?
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Jakie ceny na witraże?  (Przeczytany 20162 razy)
SZKLARZ
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« : 2013 Sierpień 18, 18:58:08 »

Witam...nie wiem czy prawidłowo zamieszczam to pytanko,ale szukam jakichkolwiek informacji o cenach witraży w finlandii. Zapewne jeszcze w tym roku(lub najpóźniej na początku kolejnego) wybieram sie  m. innymi do Helsinek i na wystawy psów rasowych ze swoimi "psimi" witrażami. Niestety  nie wiem jak mogą kształtować się ceny takiego rękodzieła. W Polsce niestety skończył się rynek na tego typu rzeczy więc pozostaje szukać go gdzie indziej. A jeśli byłby ktoś jeszcze w dodatku zainteresowany znalezieniem dla nich stałego zbytu (odpłatnie oczywiście) to byłoby super... Duży uśmiech ....a tutaj można zobaczyć parę zdjęć tego o czym piszę. Pozdrawiam-Andrzej
SZKLARZ
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 2013 Sierpień 18, 19:06:02 »

ps....zapomniałem podać ,gdzie można je zobaczyć  Szok  o tutaj :  http://www.e-stainedglass.eu
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 2013 Sierpień 18, 20:18:14 »

Drogi SZKLARZU, w cenach witraży w Finlandii się nie orientuję. Fińskie rękodzieło jest w cenie, więc być może dobrze mierzysz Mrugnięcie Zerknęłam na Twoje witraże. Ciekawe Uśmiech Być może mogę Ci pomóc w kwestii poszukiwań zbytu Twojej sztuki w Finlandii. Dam Ci kontakt do mojego znajomego, który sam jest artystą i zajmuję się sprzedażą nie tylko owoców swojej pracy (reszta na maila Uśmiech )
Marta
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: