Forum FinlandiaFinlandia - rozmowyJestem pierwszy raz na Forum FinlandiaKsięga gości
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Drukuj
Autor Wątek: Księga gości  (Przeczytany 160264 razy)
kaka

« Odpowiedz #10 : 2010 Czerwiec 07, 12:40:57 »

jestem w koszmarnie trudnej sytuacji i nie widzę przyszłości dla moich dzieci w kraju. Byłam w Finlandii i jestem zafascynowana spokojnym życiem tych ludzi. Od kilku miesiecy nie mam dachu nad głową i bardzo chce to zmienic jak wygląda to tam co by bylo gdybym chciala tam zamieszkac z dziecmi mam 5 dzieci
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : 2010 Czerwiec 07, 20:29:02 »

kaka, zapraszam Cię do działu Pytania o Finlandię:
http://finlandia.2taj.net/forum/5_1.html
zerknij na wątek Emigracja do Finlandii z dzieckiem

pozdrawiam serdecznie Uśmiech
edward

« Odpowiedz #12 : 2010 Lipiec 17, 18:58:55 »

witaj Marta tu Edward od niedawna w Finlandi i szukam znajomych by z kims poklikac w olnym czasie ,a tak pozatym chcialbym soe dowiedziec jesli mozna o praca dla elektryka jak ja tu znalesc z jezykiem angielskim
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #13 : 2010 Lipiec 19, 12:30:36 »

Cześć Edward! Miło mi Cię powitać na stronce Uśmiech mam nadzieję, że znajdziesz na Forum towarzystwo do  "poklikania" w wolnym czasie, a na stronie praktyczne informacje na temat Finlandii.
Do rozmów na temat pracy w Finlandii zapraszam Cię do wątku poświęconego temu tematowi:
http://finlandia.2taj.net/forum/5_11_1.html
ruda
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #14 : 2010 Wrzesień 05, 21:01:45 »

Witam Cie Marto genialna strona:)bylam w finlandii w czerwcu i sie zakochalam w tym kraju!!!u nas w Polsce nie mam zbytnio co porabiac chciala bym wyjechac moze wiesz o jaki   ofertach pracy tam!  jakbys sie do mnie odezawla byla bym wdzieczna:)pozdrawiam
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Drukuj
Skocz do: