Forum FinlandiaFinlandia - rozmowyJestem pierwszy raz na Forum FinlandiaKsięga gości
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Drukuj
Autor Wątek: Księga gości  (Przeczytany 160285 razy)
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : 2010 Wrzesień 05, 21:46:40 »

Hej ruda! Fajnie, że podoba Ci się stronka Uśmiech Witam Cię serdecznie i mam nadzieję, że zaczniesz tu do nas zaglądać systematycznie Mrugnięcie
Co do pracy - tak jak zapewne zauważyłaś w dziale Szukanie pracy wrzucam ogłoszenia, które znajduję gdzieś tam na różnych portalach. Poza tym tu też na forum kilkukrotnie już chyba pisałam o fińskim portalu na którym można szukać ogłoszeń. Zachęcam Cię do przejrzenia tych wątków na forum (jak jeszcze tego nie zrobiłaś Mrugnięcie ).
Terveisin! Uśmiech
ruda
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #16 : 2010 Wrzesień 06, 15:04:57 »

Ok dzieki wielkie napewno przejze!a co do udzielania sie na tej stronce bede tu regularnie masz to jak w banku:)pozdrawiam
ruda
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #17 : 2010 Wrzesień 07, 18:06:18 »

Hej Marta mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie!czytalam dzial szukanie prcacy i przeczytalam Twoja rozmowe z Ewka ktora chciala wyjechac do Fonlandii nie masz przypadkiem z  nia kontaktu a moze juz wyjechal bo chyba na forum juz sie nie udziela??bede wdzieczna jak odpiszesz")pozdrawiam serdecznie
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : 2010 Wrzesień 07, 20:39:23 »

No niestety, kontakt się urwał tam gdzie rozmowa na forum, ale moze spóbuj ją w wywołać tam gdzie jest jej ostatni wpis na forum - może się pojawia, tylko nie pisze... kto wie... Mrugnięcie
ruda
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #19 : 2010 Wrzesień 09, 15:39:24 »

ok dzieki tak wlasnie zrobie:)pozdrawiam
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Drukuj
Skocz do: