Forum FinlandiaFinlandia - rozmowySwobodne rozmowy z fińskim podtekstemRozmowy o smaku Finlandii
Strony: 1 ... 18 19 [20] 21 22
Drukuj
Autor Wątek: Rozmowy o smaku Finlandii  (Przeczytany 120079 razy)
mariusz
Użytkownik
**

« Odpowiedz #95 : 2011 Styczeń 29, 08:35:48 »

!Sisu!-Marto Wierzę,że masz ogromne pokłady silnej woli i pierwiastków witalnych podobnych do maliny moroszki-Jestem myślami blisko Ciebie-maciej ps.znalazłem książkę Kaari Utrio Córki Ewy[Eevan tyttaret.
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #96 : 2011 Styczeń 30, 10:12:51 »

Dziękuję Macieju, tego właśnie było mi trzeba - przypomnienia o istnieniu sisu Uśmiech z moroszki mam już jedynie resztkę nalewki, ale alkoholem raczej nie będę się kurować Mrugnięcie
...pięknie to ująłeś... porównując mnie do tyrni (??!) Chichot
Córki Ewy miałam swego czasu w dłoniach, przejrzałam tu i ówdzie, ale jakoś nie potrafiłam się wciągnąć w tą książkę - może Tobie się uda! Mam nadzieje, że o tym potem opowiesz.
Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa!!! Uśmiech
mariusz
Użytkownik
**

« Odpowiedz #97 : 2011 Luty 07, 19:04:32 »

MOI MARTO;                                                                                                       POZDRAWIAM CIEPŁO I WYPATRUJĘ TWEJ OSOBY 'TUTAJ'-i tu emotionek uśmieszek!!
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #98 : 2011 Luty 09, 20:48:14 »

Już jestem Macieju, cała i zdrowa! Uśmiech Zaczęłam wątek o fińskich kosmetykach. Dołączysz się? Ty masz spore doświadczenia w tej materii...
Pozdrawiam ciepło! Chichot
mariusz
Użytkownik
**

« Odpowiedz #99 : 2011 Marzec 24, 16:19:13 »

Moi Marto Tak dobrze 'TU' wrócić!!!                                                                       Wierzę,że podobnie Twoje rzadkie pojawienia Tu Taj procentują w życiu zawodowym-prywatnym owocem cennym w witaminy jak ten zrodzony na fińskiej ziemi.Właśnie-tu zdradzę, że odkryłem nowy produkt RAISO PROVENA-Bezglutenowy owies \w ofercie także mąka owsiana/Temat związany z roślinnością a podobnie ochroną i pielęgnacją-narzędzia ogrodowe- to firma FISKARS- mogąca się poszczycić niebagatelną historią od roku 1649!Mają przejrzystą stronkę zajrzyj proszę.Osobiście testowałem grabie owej firmy i przyznam,że z nimi praca w ogrodzie to czysta przyjemność.I temat Klasyczny Karita Mattila -śpiewaczka sopran,ukończyła Akademię Sibeliusa w Helsinkach -w wydaniu 2 płytowym Collection odnajdziemy północne nuty
Czekam na to zamówione cd-myślę,że się nie zawiodę.Pozdrawiam Cię Marto Serdecznie maciej

Strony: 1 ... 18 19 [20] 21 22
Drukuj
Skocz do: