Forum FinlandiaFinlandia - wzajemna pomocPraca w FinlandiiPraca w Metso poprzez Barona Ltd...???
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Praca w Metso poprzez Barona Ltd...???  (Przeczytany 18876 razy)
MC_NEO
Nowy użytkownik
*

« : 2011 Wrzesień 19, 22:06:31 »

Witam...

27 jestem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną w Katowicach w sprawie pracy w Metso poprzez firmę Barona.fi

Czy ktoś z Was miał przyjemność pracować w Metsso przez Baronę lub posiada jakies informacje o Barona Ltd lub Metso to bardzo proszę o napisanie parę słów na ten temat lub kontakt na PRV lub @: andrzej__s@interia.pl, GG: 4185041.

Więcej informacji dotyczących pracy będę znał po 27 wrzesnia, narazie wiem tylko, że jest to praca w Metso jako Monter Zaworów Przemysłowych poprzez firmę Barona Ltd z Finlandii.

Pozdrawiam...
MC_NEO
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 2011 Wrzesień 20, 21:04:37 »

Witaj MC_NEO na forum Uśmiech

Z firmą Metso kojarzy mi się niedawna inwestycja w Białymstoku. Jakiś czas temu pisałam o tym na fb (www.facebook.com/finlandiatutaj). Sprawa w miarę świeża, bo sprzed 3 tygodni, ale wiem tylko tyle ile wyczytałam:

http://www.metso.com/news/newsdocuments.nsf/web3newsdoc/968FFE156F4E00A3C22578FC00259EFD?OpenDocument&ch=ChMetsoWebEng

Terveisiä!
Marta
MC_NEO
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 2011 Wrzesień 28, 00:33:05 »

Byłem dziś na spotakniu.
Żadnych szczegółów.
Stawkana początek 2200 - 2300€ brutto.
Mieszkanie i logistyka we własnym zakresie na swój koszt, czyli żadna rewelacja.
« Ostatnia zmiana: 2011 Październik 02, 19:06:48 wysłane przez MC_NEO » Zapisane
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: