Forum FinlandiaFinlandia - rozmowyJestem pierwszy raz na Forum FinlandiaMoi!
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6
Drukuj
Autor Wątek: Moi!  (Przeczytany 99377 razy)
Ilta
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #20 : 2011 Styczeń 03, 04:16:49 »

Terve kaikkille!

Po pierwsze - gratuluję autorce świetnej strony! Dawno nie widziałam tak ciekawej strony na temat Finlandii, a już kilka lat żyję z miłością do tego mroźnego kraju w sercu - więc kilka stron internetowych zdarzyło mi się odwiedzić Uśmiech Przeczytałam wszystkie artykuły i nieraz zdarzyło mi się szczerze zaśmiać Chichot

Wypadałoby się przedstawić...
Nazywam się Agata, mam 19...procent zniżki  Duży uśmiech (jak to w tej reklamie było), i mieszkam na północy kraju zwanego Polską (chociaż wiele osób już kwestionowało fakt mojego pochodzenia xD). Interesuję się wieloma rzeczami, od muzyki i grania na instrumentach po odtwórstwo historyczne i fireshow. Moje uwielbienie dla Finlandii zaczęło się, gdy miałam 15-16 lat, w zasadzie nie wiadomo skąd się wzięło i dlaczego, po prostu sobie przyszło - i jak widać, trwa do dzisiaj   Chichot
Obecnie uczę się języka (chociaż różnie z tym bywa) i żyję nadzieją, że uda mi się wyjechać do Finlandii na studia. Jeszcze 2 lata!  Smutny  Ale skoro tak los chce, to niech i tak będzie. Mam koleżankę w Finlandii z którą wymieniam listy (o ile nie obraziła się za nieodpisanie jej na ostatni, bo trochę mi się w życiu namieszało  Zawstydzony), więc przez te dwa lata spokojnie zdążę "obadać teren" z perspektywy Finów  Duży uśmiech  Chichot

Pozdrawiam serdecznie, ja onnelista uuta vuotta! Uśmiech
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : 2011 Styczeń 03, 10:10:37 »

Witam Cię serdecznie, Ilta na forum! Cieszę się, że podoba Ci się strona i aktywnie zabrałaś się za forum Duży uśmiech Oby tak dalej!
Marta Uśmiech
Luumu
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #22 : 2011 Styczeń 05, 21:46:32 »

Witam Cię, witam Luumu! Bardzo się cieszę z Twojej twórczej ekspresji na Forum. Fajnie Cię poczytać! Chichot
P.S. a "ó" też fajne jest Duży uśmiech
Prosze, nie prowokuj mnie do smiechu! :>

Terve Ilta! I na wstepie zazdroszcze korespondencji z mieszkancem Finlandii. Po finsku, co? Ja tam tego jezyka ni potrafie... :/

http://facebook.com/suomi.rock.poland
Oficjalny profil dla fanów Suomi Rock.
czeci
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #23 : 2012 Grudzień 02, 18:36:26 »

Moikka Uśmiech

zdejmuję na jakis czas napis: "Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku."
..i mam nadzieję że nie wróci.

Pozdrawiam!
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #24 : 2012 Grudzień 02, 19:14:03 »

No to masz już swoje dokonania na forum Mrugnięcie Dobry początek, czeci. Onnittelut! Chichot
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6
Drukuj
Skocz do: