Forum FinlandiaFinlandia - rozmowyJestem pierwszy raz na Forum FinlandiaKsięga gości
Strony: 1 [2] 3 4 ... 9
Drukuj
Autor Wątek: Księga gości  (Przeczytany 160274 razy)
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : 2009 Grudzień 16, 13:18:45 »

Dziękuję Kir Uśmiech Miło mi Cię powitać na forum!
himka

« Odpowiedz #6 : 2010 Styczeń 07, 21:47:05 »

witam serdecznie Uśmiech
genialna strona...!!!a najbardziej uwielbiam czytać Marto Twoje poczytanki...jestem zachwycona...Chichot mam nadzieje,że uda mi się już niebawem wybrać do Finlandii a konkretnie chciałabym pojechać na Midnight Sun Air Show do Kauhavy może się uda...
pozdrawiam
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : 2010 Styczeń 13, 15:51:07 »

Cześć himka! Również witam Cię serdecznie Uśmiech
Cieszę się, że podoba Ci się strona, a szczególnie moje poczytanki, bo to od nich ona się zaczęła Mrugnięcie
Do Midnight Sun Air Show rzeczywiście już niedługo. Jestem pewna, że uda Ci się tam dotrzeć. Szczególnie, że to podwójne święto, zważywszy na Juhannus Mrugnięcie Widziałaś sierpniowy artykuł w Aktualnościach "Piloci Fińskich Sił Powietrznych w Radomiu"?
A to pewnie już znasz... http://www.midnighthawks.fi/sivu/en/
himka

« Odpowiedz #8 : 2010 Styczeń 14, 13:43:48 »

tak,znam i artykuł też Chichot mam nadzieje,że się uda...chodzi głównie jak wiadomo o kwestie finansowe jak zawsze:/ a co do pilotów z Midnight Hawks nie chwaląc się znam ich osobiście, udało mi się ich poznać na naszym air show...z jednym z nich utrzymuje bliższy kontakt...:)jestem zauroczona Finlandia...coraz bardziej dzięki Twojej stronie:D
pozdrawiam
Przemek

« Odpowiedz #9 : 2010 Luty 03, 17:32:45 »

Dzień dobry, w niedzielę 7.02 halsuję do Helsinek, na miesiąc Uśmiech
pozdrawiam
Strony: 1 [2] 3 4 ... 9
Drukuj
Skocz do: