Forum FinlandiaFinlandia - rozmowyFińskie wzornictwoFińska sztuka użytkowa (wzornictwo, design)
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7
Drukuj
Autor Wątek: Fińska sztuka użytkowa (wzornictwo, design)  (Przeczytany 86750 razy)
Ola

« Odpowiedz #25 : 2010 Kwiecień 21, 17:55:34 »

Marta, jak się udała prezentacja? Uśmiech
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Metsä on suomalaisen kirkko

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #26 : 2010 Kwiecień 22, 12:56:11 »

Cześć Ola,

jak miło, że pamiętasz Uśmiech
Z mojego punktu widzenia spotkanie się udało - nawet bardzo. Wszystko przebiegło tak jak zaplanowałam, więc super. Moja opinia pewnie jest stronnicza Duży uśmiech ale zważywszy na uściski rąk i miłe słowa wychodzących gości, mniemam że się podobało Uśmiech

A jak Ci idzie pisanie pracy? Dotarły już książki? Kiedy obrona - maj, czerwiec, czy masz jeszcze  więcej czasu?

ściskam serdecznie,
Ola

« Odpowiedz #27 : 2010 Kwiecień 23, 18:22:13 »

Hei Marta,
cieszę się, że prezentacja się powiodła Uśmiech prezentowałaś to w formie prezentacji (wiem, to zdanie jest jak masło maślane, ale mój mózg już nie funkcjonuje sprawnie po paru godzinach robienia notatek...)? Chodzi mi o taką prezentacje jak np. w Power Point. Jeśli tak, to czy będziesz to umieszczać u siebie na stronie? Chętnie bym zobaczyła Uśmiech
Co do mojej pracy - idzie powolutku. Dwie książki udało mi się ściągnąć przez uczelnię. Obrona przy pomyślnych wiatrach w czerwcu/lipcu.
Pozdrowienia Uśmiech
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #28 : 2010 Kwiecień 25, 16:57:16 »

Terve Ola! Nie prezentowałam w formie prezentacji Duży uśmiech jako kolejna już osoba uzmysłowiłaś mi, że warto takie zdarzenia rejestrować w jakiś sposób... cóż, może będzie jeszcze okazja gdzieś to powtórzyć, a wydaje mi się że jeśli chodzi o moją pamięć (póki co) - jest to możliwe. Było to ok. godzinne wystąpienie (potem pytania) poparte przykładami z mojej "kolekcji", a dodatkowo posiłkowałam się swoją stronką - głównie chodziło mi o ilustracje, które prezentowałam na rzutniku. Tak to z grubsza wyglądało Uśmiech
Życzę pomyślnych wiatrów i wytrwałości w pisaniu pracy. Pozdrawiam Cię serdecznie! Uśmiech
Marta
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #29 : 2010 Czerwiec 07, 20:42:01 »

Olu, jak idzie pisanie magisterki? Mam nadzieję, że lekko i przyjemnie... Pewnie zbliżasz się już ku końcowi. Co słychać?
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7
Drukuj
Skocz do: